Informació i assessorament constant

T’informarem en tot moment de la normativa de comerç (horaris comercials, vendes especials, etiquetatge…). Estaràs al dia de totes les novetats del teu sector, així com coneixeràs tots aquells aspectes imprescindibles per donar el millor servei i estar el dia de tot el que passa a la nostra ciutat!

 

Cursos de formació gratuïta

És important formar-se per ser competitiu com a empresa en un món tan canviant. Gràcies a la nostra formació amb els millors professors us donem eines per ajudar-vos a millorar el dia a dia del vostre comerç.

Descomptes exclusius

Gaudeix d’un pla de serveis amb convenis i descomptes exclusius en energia, extintors, publicitat, disseny web, retolació, impremta, tax free, missatgeria…

 

Campanyes i Fires

A Flix organitzem diverses campanyes i fires comercials al llarg de l’any on participa tots el comerços.

 

Presència a la web

Incorporarem el teu establiment dins el directori de botigues de la nostra web corporativa. I si no disposes de pàgina web, et crearem un perfil propi.

 

Assessorament en comunicació

No saps on posar anuncis? Vols estar present a les xarxes i no saps com? T’oferim assessorament gratuït en comunicació, publicitat i xarxes socials perquè les teves campanyes siguin eficaces.

 

Ajuts i subvencions

T’informem i et tramitem ajudes i subvencions pel comerç.

 

I molt més…!!!