LA SETMANA DEL COMERÇ DE FLIX EN IMATGES 2019

El comerç flixanco en les jornades de la setmana del comerç

El comerç flixanco en les jornades de la setmana del comerç un any més ha estat la implicació de tot un poble, de l’esforç d’un comerç local, el de Flix. Una població que encara té ganes de lluitar i seguir endavant amb totes les dificultats. Només així és possible any rere any que la setmana del comerç de Flix sigui un èxit a destacar.

Ús deixem un recull d’imatges del que ha estat aquesta setmana

 

 

 

3aª Edició de la setmana del comerç de Flix

Entre els propers 25 i 31 de març tindrà lloc la tercera edició de la Setmana del Comerç, que concentrarà en pocs dies un bon nombre d’esdeveniments de promoció, intercanvi d’idees, xerrades profesionals i experiències, senzillament, un espai de trobada arreu del territori català.

Es una setmana també especial a FLix on podren gaudirr de diferents esdeveniments i xerrades profesionalitzades i molt enriquidores.

El comerç és una activitat econòmica caracteritzada per la creació intensiva d’ocupació i per una professionalització creixent. Sí, però és molt més que això. Els establiments comercials són un espai d’interacció on la competitivitat empresarial va de la mà de les relacions entre les persones, de la transmissió dels valors socials i de la participació.

Obri el cartell i podràs veure totes les activitats

ACTIVITATS I XERRADES 👇👇

poster 3a edicio setmana del comerç

 

FORA ESTOCS A FLIX

LIQUIDACIÓ DE TEMPORADA

El pròxim dissabte 2 de Març, Les botigues de la Unió de comerciants de Flix surten al carrer durant tot el dia per fer una liquidació d’estocs. Consisteix a treure tot el material existent amb grans descomptes per donar pas a la nova temporada.
No hi falteu, les oportunitats hi seran, vosaltres???

Cartell fora estocs: FORA ESTOCS DEFINITIU

FIRA FORA ESTOCS DE FLIX

El comerç Flixanco organitza la fira fora estocs.

Aquest proper dissabte dia 29 de setembre la Unió de Comerciants de Flix organitza una fira fora estocs,
coincidint amb la concentració “motera” que tindrà lloc a Flix, aquest mateix dissabte i organitzada per un altra entitat del poble.
La fira fora estocs s’organitza amb diferents paradetes al carrer davant dels mateixos establiments de Flix. Consisteix en treure l’estoc existent amb grans descomptes per donar pas a la nova temporada.
No hi falteu, les oportunitats

firafora estocs a Flix

firafora estocs a Flix

2ª EDICIÓ DE LA SEMANA DEL COMERÇ A FLIX

Més xerrades, més professionals, més de tot…
Entre els propers 19 i 25 de març tindrà lloc la segona edició de la Setmana del Comerç, que concentrarà en pocs dies un bon nombre d’esdeveniments de promoció, intercanvi d’idees, xerrades profesionals i experiències, senzillament, un espai de trobada arreu del territori català.

El comerç és una activitat econòmica caracteritzada per la creació intensiva d’ocupació i per una professionalització creixent. Sí, però és molt més que això. Els establiments comercials són un espai d’interacció on la competitivitat empresarial va de la mà de les relacions entre les persones, de la transmissió dels valors socials i de la participació en la comunitat.

 

Signatura conveni amb l' Ajuntament de Flix

El passat 12 de Maig, l’Ajuntament de Flix va signar un conveni amb l’Unió de Comerciants pels quals es van acordar establir uns objectius per consolidar l’oferta comercial existent i potenciar-la i afavorir la implantació de noves iniciatives que generen sinergies positives per a la promoció econòmica de la població.

La Unió de Comerciants de Flix es compromet a continuar la seva tasca de revitalització del comerç local per aconseguir una oferta atractiva per als ciutadans del municipi de Flix i de les poblacions veïnes i l’Ajuntament de Flix realitzarà una aportació anual de 1.200€ per a lliure disposició de la Unió de Comerç i en la seva prova de conformitat van signar Rita Costa Presidenta de l´Unió de Comerciants de Flix i l’Alcalde de Flix Marc Mur Bagés.