FIRA FORA ESTOCS DE FLIX

El comerç Flixanco organitza la fira fora estocs.

Aquest proper dissabte dia 29 de setembre la Unió de Comerciants de Flix organitza una fira fora estocs,
coincidint amb la concentració “motera” que tindrà lloc a Flix, aquest mateix dissabte i organitzada per un altra entitat del poble.
La fira fora estocs s’organitza amb diferents paradetes al carrer davant dels mateixos establiments de Flix. Consisteix en treure l’estoc existent amb grans descomptes per donar pas a la nova temporada.
No hi falteu, les oportunitats

firafora estocs a Flix

firafora estocs a Flix

2ª EDICIÓ DE LA SEMANA DEL COMERÇ A FLIX

Més xerrades, més professionals, més de tot…
Entre els propers 19 i 25 de març tindrà lloc la segona edició de la Setmana del Comerç, que concentrarà en pocs dies un bon nombre d’esdeveniments de promoció, intercanvi d’idees, xerrades profesionals i experiències, senzillament, un espai de trobada arreu del territori català.

El comerç és una activitat econòmica caracteritzada per la creació intensiva d’ocupació i per una professionalització creixent. Sí, però és molt més que això. Els establiments comercials són un espai d’interacció on la competitivitat empresarial va de la mà de les relacions entre les persones, de la transmissió dels valors socials i de la participació en la comunitat.

 

Signatura conveni amb l' Ajuntament de Flix

El passat 12 de Maig, l’Ajuntament de Flix va signar un conveni amb l’Unió de Comerciants pels quals es van acordar establir uns objectius per consolidar l’oferta comercial existent i potenciar-la i afavorir la implantació de noves iniciatives que generen sinergies positives per a la promoció econòmica de la població.

La Unió de Comerciants de Flix es compromet a continuar la seva tasca de revitalització del comerç local per aconseguir una oferta atractiva per als ciutadans del municipi de Flix i de les poblacions veïnes i l’Ajuntament de Flix realitzarà una aportació anual de 1.200€ per a lliure disposició de la Unió de Comerç i en la seva prova de conformitat van signar Rita Costa Presidenta de l´Unió de Comerciants de Flix i l’Alcalde de Flix Marc Mur Bagés.

Sopar Comerç Dissabte 25